Nunotovningskurs i Torup.

Från April 2021 har jag möjlighet att erbjuda kurser i mitt nya kurslokal på 45m2 i Torup nära Malmö. 1-2 pers.

Jag erbjudar dig eget kurs eller samman med en annan deltagar, kurs i nunotovning på dagstid vardagar eller helger.

Bild av kursuslokal under konstruktionen

Det är i mitt nya kurslokal, hemma på vår egendom, att vi har renoverad den gamla stall och logen till våra företag. Det är min man och jag som jobbar där, och i dessa tider ser vi i stort ingen folk.

Kurslokalet liggar i del av vår gamla nyrenoverade loge.

Beroende på vad du vill lära dig, kan jag erbjuda nunotovningskurs inom följande ämnen: Sjal, scarfs, klänning, kjol, jacka, kappa, poncho blus och väst. Tidsåtgång är lite beroende på din erfarenhet inom tovning och textilar, men ut från mina många år som kursledare är det ungfär detta du hinnar:

1 dag: Sjal, scarf.

2 dagar: blus, vest, klänning, jacka, kjol, poncho.

3 dagar: Kappa

Ingår kursen: förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagsfika, stort arbetsbord min 120x200cm, använding av törktumbler(vi rullar inte) samt lån av övrig verktyg och hjälpmedel i mitt atelje. Vi planerer tillsammans innan kurs, vad du vill tova och vilke färgar du vill jobba med.

Jag lärar dig nunotovningstekniken, att rita upp klädesmönster, handterar dom stora alster under tovningsprocessen, textur, struktur,mönster, roliga detalj och mycket mera.

Priset är vardag 2000kr, helg & röda dagar 2500kr pr dag från kl 10-17. Är ni två som går samman delar ni kostnaden. Materialkostnad tillkommer. Jag kan hjälpa med förslag till boende och annat i samband med kurset. Vi bor nära ett flertal golfbanar, vandringsled och vackra Bokskogen.