Köpvillkor

Vi är riktig glada, att vi har ingått försäljningsavtal i Sverige med Anja Sørensen äger av den kreativa & fiberrika butiken Kajoli i Danmark.

Vi förhandlar nu nålfilt av merino ull och nålfilt av merinoull/siden till filt och tovning. Vi förväntar, att flera produkter kommer till i när framtid. Då det är dessa materialer som jag själv använder till mina nunotovade kläder, var det ett bra material att starta försäljning av.

Vi beställer varor varje måndag, och kan då skicka din beställning onsdag eller torsdag med förväntat leverans hos dig på fredagen. Vi har behov av din beställning söndag innan kl. 16.00.

I webbutiken kan vi erbjuda följande betalningssätt: Swish, insättning på bankkonto eller vid hämtning kontant.

När en order är beställd, bekräftar vi leveransen med faktisk fraktkostnaden och mejlar en faktura. Den kan betalas till vårt Swish nummer 0707849300 eller vår SEB konto. Meddela oss gärna att ni har betalat – v h a en mejl, och ordern skickas så snabbt som möjligt.

Ångerrätt

Vi erbjuder en ångerrätt på lagervaror på 30 dagar. Det innebär att du kan skicka tillbaka dina varor 30 dagar efter det att du har fått dem levererade. Beställer vi hem varor på special order eller mängd, byter vi varor med fel. Vi tar inte special bestälta varor retur. För att kunna återlämna varorna måste de vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns. 
Kontakta oss ang retur: info(at)skovmosebyhand.se

Vid ångrat köp står du själv för kostnad för returfrakten, frakt som bekostats utav kunden själv ersätts inte i efterhand. 
Skicka alltid med en kopia på ditt kvitto när du vill göra en retur.