Köpvillkor

All ull i butiken är mulesingsfrit såklart. Hur kan jag garanterar detta? Jag köper ull från New Zealand, Syd Afrika, Syd Amerika och ingen av dessa länder har denna fluga som ställer till det för fåret.

Jag förhandlar nålfilt av merino ull och nålfilt av merinoull/siden till filt och tovning. Merinoull på tops med och utan silke fiber. Silke, lin, hampa, viskos fiber . Du hittar också sidentyger i olika kvalitet. Begagnade sidensari och bomullsväv. Och mycket mera, allt efter vad jag hittar av spännande sakar 🙂

I webbutiken kan vi erbjuda följande betalningssätt: Swish, insättning på bankkonto eller vid hämtning kontant/kort.

Fraktkostnad är 66kr. Fraktfrit om du hämtar i Torup eller handler för over 750kr. Vi har en prisvärd avtal med DHL.

När en order är beställd, bekräftar vi leveransen och mejlar en faktura. Den kan betalas till vårt Swish nummer 1236 509 491 eller vår SEB konto båda ägs av mitt företag Skovmose Textilt HB. Meddela oss gärna att ni har betalat – v h a en mejl, och ordern skickas så snabbt som möjligt.

Ångerrätt

Vi erbjuder en ångerrätt på lagervaror på 30 dagar. Det innebär att du kan skicka tillbaka dina varor 30 dagar efter det att du har fått dem levererade. Beställer vi hem varor på special order eller mängd, byter vi varor med fel. Vi tar inte special beställda varor retur. För att kunna återlämna varorna måste de vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns. 
Kontakta oss ang retur: info(at)skovmosebyhand.se

Vid ångrat köp står du själv för kostnad för returfrakten, frakt som bekostats utav kunden själv ersätts inte i efterhand. 
Skicka alltid med en kopia på ditt kvitto när du vill göra en retur.

Kontakta mig:

Skovmose by hand, Risemöllavägen 73, Torup/ Klågerup

info(@)skovmosebyhand.se

0707-849 300