Fårfest i Kil

Nu är sortering & paketering igång. På onsdag vänder jag, mina tovade alster, spännande tovningsböcker och läcker merinonålfilt näsan mot Kil i Värmland.

Vi är två tovningstanter från Skåne, som åker dit tillsammans. Det skal bli så roligt. Det ger också lite utmaningar med hänsyn till hur mycket grejer, vi kan få plats till i bilen. Vanligvis fyller jag min egen bil 110% med alster till en utställning, men denna gång är vi två som delar utrummet 🙂

Jobbar i IKEA tankesätt, kompakt living, bygg i höjden & sakar skal användes till flera saker. Jag har en plan i alla fall!

Carin Elofsson & Skovmose by hand hittar du i Lammkammaren!

All information kring Fårfest i Kil 2017 hittar du här:

http://farfestikil.com/index.html

 Såld på fredagen Fårfesten i Kil 2017

 

 

 

 

Ett svar på ”Fårfest i Kil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *