Långhelg med två kurs i Skåne Tranås (Väntalist)

Tovningshelg med två spännande kurser att välja på i Skåne Tranås,

– på Österlen, nära Tomelilla.

OBS !!!!!!        (båda kurs är fulltecknat)

Hör av dig, med din mail adress, om du vill höra mera om nästa kurs tillfälle.

 

Fredag 26/5 kl. 17.30 – söndag 28/5 kl. 16.00 En lång weekend, där inspiration, kreativitet och härlig samvaro garanteras.

 

Efter en väldigt lyckad tovningshelg i maj 2016, har jag planerat en helg med nya utmaningar för båda dig som är ny och dig som är en erfaren tovare.

Boende blir åter igen på Skåne Tranås vandrarhem, med helpension. Kurslokal i gympasalen, 5 minuters promenad från vandrarhemmet. Och det finns möjlighet att arbeta även på kvällen i vår kurslokal.

Jag hjälper gärna med kontakt kring samåkning. Anmälda deltagare från Värmland, Småland, Skåne, Köpenhamn och Norra Själland.

Instruktörer: Anja Bruun Sørensen från norra Jylland i Danmark, som driver fiberbutiken Kajoli. Anja erbjuder en kurs i textur/struktur i filt för både erfarna tovare och för dig som är ny i tovningens värld. Vi tovar prover och sjalar.

Jag, Christina Skovmose (Skovmose by hand), erbjuder en kurs för erfarna tovare som vill göra nunotovade kläder med bra passform och osynliga sömmar.

Boende: Skåne Tranås vandrarhem Detta ingår: Logi 2 nätter i delat dubbelrum med dusch och toalett inkl. slutstädning, 2 x frukost, 2 x lunch och 2x middag, inkl. vatten & saft.

Möjlighet finns, att hyra lakan och handdukar för 100 kr pr. pers. Enkelrum i mån av kapacitet mot en liten extra summa. Vi bokar vid förfrågan.

Priset för hela härligheten är 3595 kronor. (ca 2800 danske kr)

Materialkostnaden tillkommer, och avräknas under kursen.

Vi har bara plats till 12 deltagare. Lyxigt och trevligt skall det vara för oss alla.

Kursen bokas efter först till kvarn-principen. Skriv namn, adress och mobilnummer på mail till: info@skovmosebyhand.se

Sista dag för anmälan är 20/3, men vill du vara säker på en plats så boka så snart som möjligt.

När jag har mottagit din bokning, reserveras din plats och du får en bekräftelse på mail, samt faktura. Fakturan skall betalas senast 31 mars. (Du har rätt att ångra ditt köp av kurs och boende inom två veckor från det du har betalat, enligt lagen om distansköp.)

För att kursen skall bli av skall det vara minimum 8 deltagare. Skulle kursen ställas in p.g.a. för få deltagare, detta vet jag i vecka 15 strax för påsk, får du tillbaka dina 3595 kr.

Jag arrangerar detta genom mitt eget företag Batteri24 HB. Härigenom sker också faktureringen. Org. nr. 969742-9182.

Varmt välkomna Christina Skovmose Skovmose by hand

5 svar på ”Långhelg med två kurs i Skåne Tranås (Väntalist)

 1. Hej Christina jag vill gärna deltaga i din kurs med kläder. Hoppas det fortfarande finns plats.
  Kära hälsningar
  Sophie

 2. Hej Christina, jag vill gärna gå på din kurs med nunotovade kläder. Jag skickar ett mail med all ”info” i morgon kväll. Du kan väl skicka ett svar så jag vet att det har kommit fram! Soliga hälsningar från ett mörkt Linköping

 3. Hej.
  Träffade en bekant till dig som ska gå på kursen. Hon trodde du hade platser kvar, men det verkar inte vara så.
  Kan jag stå på väntelista till tovningskursen (ej kläder).
  Problemet är bara att jag måste ha ett enkelrum eftersom jag går upp flera gånger per natt och vill inte störa någon rumsgranne.
  Hälsningar Eivor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *