Konstrunda 2017

Snart är det påsk.

Ser fram emot trevliga möten & pratstunder med nyfikna besökare under påskens utställning i Svedala.

Det är faktisk sjätte gången, jag är i Möllabostaden i Aggarp med mina tovade alster. I år är vi 28 konstnärer & konsthantverkare som ställer ut på Kallerholm & i Aggarp. Vi har som vanligt gratis inträde, konstlotteri, café & en mysig miljö. Vi har öppet d. 14-17 april kl. 10-17 samt 22-23 april kl. 10-17. Jag har skapat mycket nytt, bland annat en serie:  cirklande runt cirkeln. Jag finns på plats alla dagar dok inte på hela lördagen d. 15/4 och måndag efter 15.

Jag utställer i Mästers Galleri vid Svaneholms Slott på SKHF samlingsutställningen. Här är vi 44 utställare, som ger smaksprov på vårt arbete. Gratis inträde, lotteri & mysig miljö. Café på Svaneholms Slott. Vi har öppet i Galleriet 14-17 april kl. 10-17. https://www.facebook.com/groups/257091137982/

Jag finns i galleriet måndag eftermiddag efter 15.

Nyheter:

Har du set, att Skovmose by hand finns på Facebook nu?

@Skovmosebyhand

Jag blir jätteglad om vi ses där. Och jag blir jätte-jätteglad om du också vill dela min FB sida med dina vänner.

Jag är börjat, att sälja nålfilt av merinoull. Detta är mitt basmaterial, när jag tovar kläder. Titta gärna in i webbutiken.

I slutet av maj, är det dags för vårens tovningshelg i Skåne Tranås. Kurserna är fulltecknade, härligt att så många är intresserade att utveckla sina kunskaper och njuta av en fin helg i trevligt sällskap. Som något nytt i år, kommer vi att göra en Pop-Upp butik fredag d. 26/5 (klämdag) öppet kl. 11-16. I butiken kommer vi att sälja materialer till tovning, filtning, spinnande och färdiga tovade kläder.

Mera info inom kort tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *